Nasekáme na malé kocky zrelé avokádo. Dáme do misky, kde ho pokvapkáme citrónom, osolíme a jemne pridáme arašidový olej. Z ľahka v miske premiešame. Zvlášť si pripravíme okru. Ak máte čerstvú okru, nakrájajte ju na kolieska a na kokosovom oleji jemne 3 minúty opečte. Pokiaľ ste si kúpili mrazenú a nakrájanú, vyberte z mrazničky a nechajte rozmraziť pri izbovej teplote. Vodu vylejte a na strednom ohni pomaly opečte. Dochutiť ju môžete čerstvým koriandrom, soľou a čiernym korením. Nakoniec nakrájame na kocky čerstvého tuniaka sashimi a v miske pokvapkáme mirin olejom, jemne premiešame. Na záver môžeme suroviny postupne vkladať do nami vybranej formy a vrch dochutiť pravým kaviárom z jesetera. Doporučujeme doštylizovať jedlo listom kapucínky alebo šťavelu. Odporúčame ROYAL IMPERIAL KAVIÁR z nášho Eshopu. Dobrú chuť.
Na rozpálenú panvicu pri nízkej teplote pridáme lyžicu hľuzovkového masla a necháme ho rozpustiť.
Metličkou rozotrieme po panvici a vložíme 3 veľké rozbité vajíčka. Kuchárskou špachtlou a pohybmi krájania jemne oddelujeme a otáčame vajíčkovú hmotu, kým sa nám nezačne tvoriť praženica.
Do praženice nastrúhame nad panvicou čerstvú hľuzovku a jemne premiešame. Proces praženia trvá približne 3-5 minút, podľa toho aký typ prepečenia vajíčok máme radi.
Praženicu pred podávaním osolíme, eventuálne čerstvo okoreníme priamo z mlynčeka. Servírujeme ju na tanieri spolu s nadrobno nakrájanými bylinkami, prúžkami z mrkvy, jedlými kvetmi a s čerstvo ohobľovanou hľuzovkou na vrchu.
Tip: Tento pokrm môžeme podávať aj s čerstvo orestovanými krevetami
V našom internetovom obchode si môžete zakúpiť aj ďalšie gurmánske produkty. Vždy čerstvé hľuzovky a výrobky z nich, čerstvý filet z lososa, ktorý je ručne filetovaný a za studena údený. Objednať si môžete samozrejme i náš šafran priamo z Iránu.
Chceli by ste kaviár vyskúšať alebo ním prekvapiť vašich priateľov? Ste fanúšikom kaviáru a máte chuť si ho dnes dopriať „iba tak“? Ste na správnom mieste. Patríme medzi najlepších svetových producentov kaviáru. Na tento úspech sme hrdí a zároveň sme nekonečne vďační za vernosť našich zákazníkov. O dôvod viac, aby sme vás, milí zákazníci, neustále rozmaznávali nesporne stálou, vynikajúcou kvalitou našich druhov. Každá objednávka k vám dorazí bezpečne a hygienicky zabalená, v termoboxe s chladiacou náplňou, aby sa chladiaci reťazec nenarušil. Vaša objednávka príde priamo k vám už na druhý deň. Veríme, že si Royal Caviar, jeden z najlepších kaviárov na svete užijete.
Objednávky medzi pondelkom a štvrtkom vám doručíme hneď nasledujúci deň, v rámci Bratislavy je po individuálnej dohode možnosť doručenia v deň samotnej objednávky.